♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

25 Aralık 2007 Salı

Merhabalar...

Merhabalar...

Bizlerde birçoğumuz gibi blog yayını başladığında merak ve istekle ülkemizde de Türkçe karakter ve kaynaklarını da kullanan servislerin yayınlanmasını bekledik.
Başladığında yılların bilgi ve tecrübe birikimini, içimizdeki duygu ve düşünceleri, söyleyemediklerimizi, daha çok kişiye ulaşma isteklerimizi gibi farklı çok nedenle bu sayfalara katıldık.
Bende kültürel kısa yazıların yanında ülkemizde dolaştığımız yerlerin görüntülerini, hakkında elde ettiğimiz bilgileri ve gördüklerimizi paylaşayım istedim.
Hem gidemeyenlere hem de gidip o yerleri görmek isteyenlere az da olsa katkımız olsun istedik. Zira bizlerde dolaşırken gezi notlarını bu sanal dünyada paylaşanlardan çok yararlandık.
Uzun zamandır, memnuniyetimizi her zaman dile getirmekle beraber, bizleri misafir eden blog sayfasının, son zamanlarda gerek kendisine gerek ise bizlere yaşattığı sıkıntılardan da yorulduk. Eğer kabul ederseniz, birçok arkadaşımız gibi, bu sayfalarda da sizlere misafir olmaya geldik.
Umarız ekleyeceklerimizle sizlerle de güzel anları paylaşırız.
Selam ve sevgilerimizle...

gittiklerim (blogcu'da)

kenaryazilari (blogcu'da)

aakif (blogcu'da)



6 yorum:

hdidem95 dedi ki...

merhabaa:))) sizde hoşgeldiniz aramızaa.. ne güzel tüm dostlar biraradayız yine çok sevindim fatma ablama sevgiler selamlar

SeyyAh dedi ki...

Teşekkür ediyoruz... Bizlerde de hem memnuniyet hem de üzüntü var...
Ailecek selam ve sevgiler..

Unknown dedi ki...

saygıdeğer abicim öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.aramıza katıldığınızı öğrenmek beni çok memnun etti. sizin gibi deneyimli bir büyüğümüzün yanımızda olması azim kazanmamıza sebep olacaktır.ziyaretlerinizin devamını bekliyorum.

anneminkizıyim dedi ki...

Selamlar. hos geldiniz sefalar getirdiniz. Ne demek iyi dostlara her zaman kapilar aciktir, yeni blogunuz hayirli olsun. Ailecek selamlar....

SeyyAh dedi ki...

Sevgili URFALI kızımız sizi ne kadar zamandır merak edyoruk tekrar görüşebilmekten dolayı memnunuz.
Güzel sözleriniz için teşekkürler...

SeyyAh dedi ki...

Sevgili Annemimkiziyim,
Sefalarınız bol olsun... Hayat gönül dostları ile daha da güzelleşiyor..
Teşekkürler..
Ailecek sevgi ve selamlar...