♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

22 Nisan 2008 Salı

İstanbul Turu - Kefren -

İstanbul Turu
- Kefren -

Kerpe’den ayrılıp yola koyulduk. Kefken, Kerpe'nin yanıbaşında. Balık buradan geliyor ama Kefken'de pek fazla tesis yok. Kalacak bir otel ve tek tük balıkçı lokantaları var. Kıyı yerleşimleri arasında en gelişmiş tatil merkezlerinden biri olduğu söylenen Kefken sakin bir kıştan sonra huzurlu bir yaz tatil beldesi oluyormuş.
Gittiğimiz zamanda oldukça sakindi. Gerçi Ramazan bayramının ilk günü ve ilk saatleriydi. Tek tük kişiler, birkaç açık dükkan, limanında bekleşen tekneler, henüz açılmamış olan sahil çay bahçeleri ile lokantaları vardı.


4 yorum:

angel dedi ki...

selam dostum,bende şuan ıstanbuldayım ve gezecek yerler arıyorum.kerpe'yı hiç duymmaıştım.senden ögrenmek guzel oldu.banada gezecek yer çıktı:)
ıyı seyyahlar canım

dogada.blogspot.ru dedi ki...

Akif bey nasılsınız Fatma nasıl anjiyosu umarım iyi çıkmıştır herhangi bir sorun yoktur inşallah
bizim mekanlarımız bu gezdiğiniz yerler yazın çok kalabalık ve güzeldir uzak yerlere tatile gidemedikmi burası yakın diye genelde tatillerimizi buralarda geçiriyoruz yanlız Akif bey kefken ve kerpe kocaelinin kandıra ilçesine bağlı istanbulun değil siz istanbul gezisi diye yazmışsınız ama yanlış anlamayın sakın kocaeli ile istanbul çok yakın olunca istanbulun biliniyor herhalde selam ve sevgiler

SeyyAh dedi ki...

Merhabalar Sevgili Melek hanım kızımız (Angel),
Fırast bulduğunuzda gidebilmenizi dileriz...
Sağlıklar dileği ile sevgilerimizi iletiyoruz...

SeyyAh dedi ki...

Merhabalar sevgili gül hanım...
Çok şükür anjio da durum iyi çıktı, dün hastaneden çıkardık şimdi evde dinleniyor..
Dediğiniz gibi buraların Kocaeline bağlı olduğunu biliyorum, sadece istanbul turu esnasında yol üstü duraklarımızı anlatmak istemiştik..
İlginiz için teşekkürler...
Sağlıklar dileğimizi ve sevgilerimizi iletiyoruz...