♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

30 Temmuz 2008 Çarşamba

Arhavi Gezisi - 1 -

Arhavi Gezisi - 1 -

Yaklaşık 18 yıllık aile dostlarımız olan Ayşen hanım ve Sırrı Bey ile daha imce yapmış olduğumuz kısa hafta sonu gezisi üzerine, tekrar buna benzer bir gezide buluşmayı hedeflemiştik.
Geçen sene kısmet oldu böyle bir fırsat doğdu. Gezi planların yapıp, kendimizi hazırlayıp, Arhavi’de bulunan kızkardeşi Saniye Hanım ve Ömer bey’lere doğru yollandık.
Sabahın erken saatlerinde buluşup, mümkün olduğu kadar çok yeri görebilmek amacı ile, yola çıktık.
Ordu’ya varmadan bolaman virajlarını kısaltan tünele girmeyip sağ taraf sapıp eski yola girdik. Yol sabahın çiğleri ile ıslak, hava serin ama açıktı. Arapkaşı denilen Yalıköy kıyılarını yukarıdan gören bir yerde durup denizi ve etrafa baktık. Balığa çıkacak teknelerin hazırlıklarını, yazın cıvıl cıvıl olan ama kış olması nedeni ile sakin, sessiz ve yalnız sahili ve et lokantasının boş masa ve sandalyelerini seyrettik.
Yola devam edip Perşembe'den önce gidişte sol tarafta kalan Çaka ve Yason kıyılarına döndük. Yason Kilisesi ve yan tarafında bulunan kır çay bahçesi sakinliğin içinde gelecek olanları bekliyor gibiydi.



1 yorum:

pelince dedi ki...

Fotoğrafların hepsi çok güzel.Ben de aynen sizin gibiyim,kışın gidilen yerleri, o sessizliği daha çok severim..

Ailenize sevgiler,saygılar.