♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

20 Temmuz 2008 Pazar

Samsun Alaçam Gezisinden Seçmeler

Samsun Alaçam Gezisinden Seçmeler


Bir hafta sonunda yaptığımız kısa gezintide bol bol fotoğraflar çektik. Birçoğunu gelince beğenmedik, bir kısmını da çektikten sonra evde seyrederken fark ettik.
İlk resim Alaçam ilçe merkezi meydanı, diğer takip edenler ilçe dışına doğru gittiğimizde dere boyu ve dağ köyleri yollarının resimleri.
Köprünün resmini çekerken uçmakta olan leyleği zor yakaladım, daha sonra da dere yatağında konduğu yerde resimlerdim.
Hani derler ya leyleği havada görürseniz bol gezermişsiniz diye. Biz hem havada uçarken hem de konmuşken gördük. Demek bu sene de bol gezip bol dolaşacağız, inşallah…
Diğer bir ev resminde, evin dış cephesi galvanizli saç ile kaplanmıştı. Daha önce de biz Gerze’de iken dışı badavra ile kaplanmış köy evini bu şekilde yaptırmıştık. Evi, kışın sıcak yazında serin tutuyor.
Son resimlerde Bafra çıkışında eski köprü. Şimdiki köprünün yan tarafında genelde düğün konvoylarının ve traktörlerin kullandığı söylenen (biz pek rastlayamadık ama) bir köprü.
Beğenmeniz dileği ile…



Hiç yorum yok: