♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

5 Eylül 2008 Cuma

Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi - 1

Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi - 1

Sabah erkenden yola çıkıp Ankara’ya doğru yollandık. Belki mevsimin yaz olmasında dolayı yollar oldukça kalabalık, trafik yoğundu. Yollarda gene güzel ve değişik gördüğümüz görüntüleri resimleyerek, ulaştığımızda hemen görüşmemiz gereken kişinin bulunduğu kuruma gidip görüşmelerimizi yaptık, bu arada bulduğumuz fırsattan da yararlanarak kızlarımızı TBMM’ne götürüp etrafı dolaştırdık, uzun zamandır görmek istedikleri bir yerdi.
Oradan çıkıp konaklayacağımız yere gidip kayıtlarımızı yaptırdık, bu konuda bize yardımcı olan Mustafa beye de yeri gelmişken teşekkürlerimizi iletelim.
Gezimize çıkmadan önce Samsun Müze Müdürlüğünden almış olduğumuz geçici Müze Kart’larını(
http://www.muzekart.com/ ), elektronik karta çevirmek için Anadolu Medeniyetleri Müzesine ulaştık. İlgili kişiler yardımcı oldular, onlar kartlarımız hazırlarken bizlerde müzeyi gezmek için içeri girdik.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

selam..ziyaretiniz için teşekkürler..sizlerede hayırlı ramazanlar..sayenizde bizde müzeyi gezmiş olduk.elinize saglık.sevgiler.
http://hunerlieller.net

Feyza Fidan dedi ki...

Tek kelimeyle bayıldım, çok ilginç şeyler varmış müzede..

Herzamanki gibi ayaklarınıza, ellerinize ve yüreklerinize sağlık...

neseersoy dedi ki...

iyi akşamlar,
ziyaretiniz için teşekkürler , sayfanız çok güzel , okurken sanki oralarda hissetim kendimi.
saygılar.

neseersoy dedi ki...

iyi akşamlar,
ziyaretiniz için teşekkürler , sayfanız çok güzel , okurken sanki oralarda hissetim kendimi.
saygılar.