♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

16 Eylül 2008 Salı

Öğretmenin Yeri (Isparta yolu)

Öğretmenin Yeri

Sandıklı Dinar üzerinden Isparta’ya giderken, akşamüzerine doğru yaklaşık 40 – 50 km. kala, yolun sol tarafında gözümüze çarpan otantik yerleşimli bir kır kahvesini görünce hemen arabayı durdurup geri dönüp oraya gittik. Bahçe içinde masaların yanında yer minderleri ile döşenmiş, bir ailenin oturabileceği genişlikte yerler yapılmış. Gölgelik asma altında bir yer bularak hemen çöktük.
Gelen delikanlıya gözleme, ayran ve domates biber siparişlerimizi verdik. Bir yandan da ayaklarımızı uzatarak dinlenmeye, bu arada çektiğimiz fotoğrafları da bilgisayara yükleyip, izleyip, unutmadan eklememiz gereken notları yazdık.
Gelen sıcak gözlemelerimizi yiyip, ayranları içelim dedik. Ayranlar ne yazık ki ekşimişti, söylediğimizde de bildiklerini anladık. Burada da bir ilk yaşadık, bundan sonra önce tadına bakıp sonra sipariş vermeye başladık.
Üzerine birer sıcak demli çaylarımızı içip, bizce uygun gelen hesabı da (4 kişi 18 ytl.) ödeyip yola devam dedik.


Isparta yolu Öğretmenin Yeri

5 yorum:

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Cok guzel ve keyifli bir aksam geçirmisiniz,dinlenmek için hos bir yermis,sevgiler.

Adsız dedi ki...

selam..ne güzel bir yer sofrası..
gözlemeler incirler üzümler harika.afifet bal olsun.sevgiler.
http://hunerlieller.net

Feyza Fidan dedi ki...

Akif Bey hem gittiğiniz yer hem kurulan sofra çok güzel..Gözlemelerde, o taze domatesler-biberlerde öyle iştah açıcı ki..Sipariş vermeden önce tadına bakma fikrinizide çok beğendim vallahi, aklınızla bin yaşayın..
Sevgiler..

neseersoy dedi ki...

Selam,
Ziyaretiniz ve yorumlar için teşekkürler , birazdan açma tarifi vereceğim geç kalmadan bir tane alın bence :-))
Gezileriniz ve anlatımlarınız çok güzel devamlarını bekliyoruz.
Saygılarımla

pelince dedi ki...

Ne güzel bir sofra,fiyatlarda uygunmuş afiyet olsun ...