♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

3 Ekim 2008 Cuma

Denizli – Pamukkale ve antik müzesi 2

Denizli – Pamukkale ve antik müzesi 2

Buradan inip girişin sağ tarafında açılmış yolla tekrar yukarı doğru araba ile çıkarak müze giriş kapısını bulup gene müze kartlarımızı gösterip girdik. Hierapolis diye de adlandırılan bu alanda Direkli kilise, Anıtsal çeşme, Apollon tapınağı, Cin deliği, tiyatro, St.Philip Martyrionu, Orta çağ kalesi, travertenler, müze ve yukarı kısımda da antik havuz bulunuyordu.
Oldukça geniş bir alanda olan bu yapıları görmek için bayağı zaman gerekiyor. Buraları dolaşıp müzeye geldiğimizde kapatmaya başladıklarını, ama saatin daha erken olduğunu söylememize rağmen gayet rahat bir şekilde bizleri ve turistleri çıkartarak saat 18:15 te burayı kapattılar.

Bizlerde diğerleri gibi dışarıdan duvar üzerinden, parmaklıklar ardından içerinin resimlerini çekmeye çalıştık.



Pamukkale Fotoğrafları:
Denizli Pamukkale

1 yorum:

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar Akif Bey, Sizlerinde bayraminiz Hayirli olsun. Saglikli ve mutlu nice bayramlara insallah, aileniz ve sevdiklerinizle.
Fotograflar cok güzel, görmedigimiz cogu yerleri sizin karelerde görüp, hayran kaliyoruz, insallah gerceginide görmek nasip olur, selamlarla...