♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

7 Kasım 2008 Cuma

Ege _ Çeşme

Ege _ Çeşme

Yıllar önce arkadaşımız Mehmet ve büyük kızı Hande ile birlikte hep beraber gidip bir defa gezmiştik. Bu defa yolumuzu çevirip Çeşme’ye de uğrayalım istedik. Çarşıya yakın bir yerde bulunan park yerine arabamızı bırakıp (görevli de Karadenizli çıkınca…) hem çarşıyı hem de etrafı gezip seyredip sahile doğru inmeye başladık. Tam o sırada gördüğümüz bir kitapçı dükkanının indirimli satış kampanyası yaptığını yazan bir reklamı bizi içeri girmeye davet ediverdi. Her birimiz bir rafa daldık, seçilen kitaplar masaya konunca hem satıcı hem bizler şaşırdık. İçlerinde seçme yapamayınca hepsini aldık.
O arada dükkan sahibi gençle sohbetimiz derinleşti, bir defada bu kadar satmadığını, ailecek kitap düşkünü olmamızdan da memnun olduğunu söyleyince kızlarımız daha çok memnun oldu.




Fotoğrafları için:
Çeşme ve kalesi

Hiç yorum yok: