♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

5 Kasım 2008 Çarşamba

Ekolojik ürünler satış yeri

Ekolojik ürünler satış yeri

İzmir Seferihisar yolu üzerinde, yolculuk yaparken Öncü Süt Ürünleri’nin “Doğal Ürünler Pazarı” yazan bir yer görünce hemen durduk içeri girdik. Burası İzmir yakınlarında, Seferihisar’a giderken, Bademler’i hemen geçince, Ulamış’a yaklaşırken yolun solunda birden karşımıza çıktı diyebiliriz.
Cumartesi ya da Pazar sabahında, kaymaklı, karadut reçelli, keçi peynirli bir kahvaltı için burası dolu olurmuş. Arka tarafı ise yeşillikli, küçük bir gölcüğünde yeni çiçek açmış nilüfer çiçekleri ile dolu olduğunu gördük.
İçeride ise birbirinden güzel birçok yerel doğal ürün raflarda yerini almıştı. Bir tarafta gördüğümüz kara köy ekmeğinden koca bir dilim kestirdik. Birkaç ürün daha alıp çıkarken hemen lokantasının önünde sakızlı Girit dondurması satıldığını görünce yemelik alıp arabaya binip yolumuza devam ettik.


Hiç yorum yok: