♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

3 Kasım 2008 Pazartesi

Seferihisar - Teos

Seferihisar – Teos

Yola devam ederken Seferihisar’a da girip gezelim istedik ama daha girer girmez öyle bir sıkışık trafik vardı ki hemen vazgeçip geri döndük. O sırada yol kenarında Şehitler Çeşmesini görüp resimledik.
Yol üzerinde gördüğümüz TEOS yön levhasına kanarak, (diğerleri gibi tarihi bir mekân olduğunu düşünüp), hemen saptık. Epeyi viraj ve yol aldıktan sonra karşımıza çıkan levhada bir mesire yeri olduğunu gösteren yazıyı görünce canımız sıkıldı. Zira hem zaman hem yoldan kaybetmiştik.




Daha sonra konuştuğumuz arkadaşlarında başın aynı şey gelmiş.
Canımız burnumuzda geri dönmeye başladık. Yolların dar ve virajlı olması nedeni ile karşıdan gelen bir aracın dar açı ile viraja girmesi ile bir sıkıntıda yaşadık. Erken fark etmemizle kendimizi asfalt yolun toprak kısmına atarak kurtardık ama can sıkıntımız bir kat daha arttı.
Dönerken de etrafın ve uzaktan Sığacık limanı ve kalesi de resimledik.

1 yorum:

Hayat dedi ki...

Gelmiş geçmiş olsun.
Şükür ki yine de hasarsız atlatılmış bir gezi olmuş.
İlk kez bu şekilde söz ettiğinizi görüyorum bir gezi anısından..
Gitmeyi düşünenler için sizin yaşadıklarınız bir rehber olacaktır, belki başkaları benzer sıkıntılar yaşamayacaklardır.
Siz de bilirsiniz ki:
'Vukû bulanda hayır vardır.'

Ne demişler:
'İyi biten her şey iyidir!...'

Sağlık- esenlikler dileklerim yine evrensel... : ))