♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥

SEYYAH & SOFRAM...

4 Kasım 2008 Salı

Ege Gezisi – Kuşadası

Ege Gezisi – Kuşadası

Selçuk’tan ayrılıp Kuşadası’na doğru yöneldik. Yol rahat ve sakindi. Vardığımız zaman arabamıza park yeri ararken yol kenarlarının Belediye tarafından saatlik ücretli olarak otopark haline getirildiğini görüp boş bir yere park ettik.
Sahile bakalım dediğimizde sadece iki minik denizle oynaşıyordu. Yolumuz üzerinde rastladığımız Balık Hali’ni görmemizle içine dalmamız bir oldu. Hem kokusunu hem de tadın özeldik zira… Çeşit çeşit balıklar, ahtapotlar, karidesler…
Oradan çıkıp etrafa bakarken eski Mehmet Paşa Kervansarayının restore edilip bir otele çevrilmiş olduğunu gördük. Çarşısını gezdik, bu sırada bir dükkânın önünde halı ören hanım seyrettik.




Arabamızı alıp Adaland’a doğru yollandık. Bu esnada tepelik bir yerden Güvercinada Kalesini ve limana gelmiş dev bir kruvaziyeri resimledik.
Yol üzerinde bulunan Adaland tatil sitesine varıp, Avrupa’nın 5.inci büyük yunus balıklı havuzu olduğunu duyduğumuz havuza gidip gösteriyi seyretmek istediğimizi belirttik. Maalesef gösteri saat 14:30 ‘daymış. Bizim de 2 saat kadar bekleyecek zamanımız yoktu. İçimiz gide gide ayrılmak zorunda kaldık.


Fotoğrafları için:
Gidilesi Yerler - Ege Gezisi - Kuşadası Balık Hali

Hiç yorum yok: